Diensten

Met een rijke ervaring en geschiedenis in de wereld van de transport, is Marcel Scheurwater Transport zeker geen nieuwkomer. We bieden verschillende mogelijkheden van transport over de weg aan.

Walking Floor

Dankzij onze moderne trekker/trailer combinatie, waarbij de trailer voorzien is van een Walking Floor, zijn wij breed inzetbaar in de transportsector. Het netto gewicht van het span ligt lager dan bij een traditionele combinatie motorwagen en aanhangwagen met het gevolg dat wij meer gewicht kunnen laden. Duurzaam en milieuvriendelijker dus. 

Los gestort & pallets

Uiteraard is de Walking Floor trailer geschikt voor los gestort vervoer. Wij vervoeren hoofdzakelijk potgrond, zowel in bulkvervoer als in pallets worden deze gelost en geladen.

GMP gecertificeerd

Marcel Scheurwater Transport is tevens GMP gecertificeerd ten einde het vervoer van vee en dier voeding mogelijk te maken.

Een groot bereik op krappe locaties

Met onze ervaring in zowel nationaal als internationaal transport waar we vooral Frankrijk en de Benelux aandoen, zijn wij een bekend gezicht in de agrarische sector.

Vanwege de moderne trekker/trailer, welke voorzien is van een uniek VSE stuursysteem, zijn we in staat om bij klanten te laden of te lossen waar de manoeuvreerruimte voor vrachtwagens beperkt is.

Transport nodig?

Heeft u iets te vervoeren of heeft u een vraag over onze diensten?

Neem contact op

Los gestort en met, gescheiden compartimenten, de mogelijkheid om diverse grondstoffen in één rit te vervoeren.

Vee voer lossen | Marcel Scheurwater Transport | Ophemert